640-911 dumps JN0-102 dumps Juniper Real Exam Questions - 100% Free VCE Files 70-487 dumps 352-001 dumps Microsoft 070-410 dumps On Our Store 210-060 dumps 70-412 dumps 700-501 dumps What is Microsoft's 70-417 dumps?

Bidvest Deli XL – Food e-motion

Klantvraag

Ontwikkel een nieuwe naam, logo en opzet voor de jaarlijkse relatiebeurs die lading geeft aan de foodmarkt die sterk in beweging is en waarbij de grenzen tussen foodservice en retail steeds meer vervagen.

Bidvest Deli XL speelt in op de veranderde foodmarkt met innovatieve concepten en nieuwe producten. Online ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en bieden de mogelijkheid om de verhalen achter producten te delen. De beurs moet klanten inspireren, want food is beleving en food is emotie.

Het resultaat

Hoogsteder 3.0 ontwikkelde de naam en het logo Food e-motion waarmee wordt ingespeeld op de toenemende rol van online. De beurs is opgezet als een ware boqueria waar zien, ruiken, proeven en voelen centraal staan. Deze sfeervolle ambiance biedt  Deli XL en haar leveranciers de mogelijkheid om de bezoekers de nieuwste concepten en producten op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid op een inspiratievolle wijze te presenteren. Voorafgaand aan de beurs vond een congres plaats waar diverse experts hun visie gaven op de wijze waarop de foodservice branche kan anticiperen op alle veranderingen.