640-911 dumps JN0-102 dumps Juniper Real Exam Questions - 100% Free VCE Files 70-487 dumps 352-001 dumps Microsoft 070-410 dumps On Our Store 210-060 dumps 70-412 dumps 700-501 dumps What is Microsoft's 70-417 dumps?

App-ontwikkeling

In samenwerking met één van De Commpagnons, Media Monkeys Online, kan Hoogsteder 3.0 haar klanten nu ook van dienst zijn bij het ontwikkelen van een app voor uw bedrijf of ter promotie van een campagne. Met een zakelijke app bent u als bedrijf altijd aanwezig en zichtbaar op de smartphone van uw klant. Financieel niet haalbaar? Jawel hoor! De apps worden voor een zeer scherp tarief aangeboden en mocht de investering toch niet in het budget passen, dan is een verrekening in een abonnement altijd mogelijk.

We onderscheiden vier pakketten met verschillen features:

  1. Basis: 9 features, waaronder belfunctie, contact info, communiceren van acties, social media koppeling, etc.
  2. Plus: 16 features, waaronder de basis features, productcommunicatie, foto + video feed, FAQ, etc.
  3. SuperPlus: 26 features, inclusief pushberichten, webshop mogelijkheden en opties voor klantenkaart en betaalmodule.
  4. Pro-pakket: maatwerk, in te zetten door ketens in combinatie met meerdere locaties

Het is natuurlijk belangrijk dat de app een concrete toegevoegde waarde heeft en daar kunnen wij in mee denken. Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, door te mailen naar milou@hoogsteder.nl of te bellen naar 040 2122125.